Forma-1 | A tervek szerint halad az indiai F1-es pálya építése.....

A kivitelező cég vezetője szerint a nehéz időjárási körülmények ellenére a terveknek megfelelően haladnak az idén októberben megrendezendő első Forma-1-es Indiai Nagydíjnak otthont adó pálya építési munkálatai. Az Újdelhi közelében fekvő létesítményen négyezer munkás dolgozik, hogy a májusi átadásra minden elkészüljön. 

Dél-Korea sokat csúszott, India nem akar ugyanígy járni
A Mail Today című indiai lap információi szerint a lelátók már elkészültek és az első réteg aszfaltot is lefektették. Az építkezés irányítója elégedetten nyilatkozott a munkálatok alakulásáról, és biztos benne, hogy a végeredmény mindenki számára lenyűgöző lesz.
"Ez egyike a legjobb pályáknak, amely rengeteg előzési lehetőséget kínál. Igazi kihívás lesz a versenyzőknek. Az építkezéssel kapcsolatban minden a terveknek megfelelően alakul"- mondta büszkén Boris Lazaric az újság riporterének.

A szakember mellett az Indiai Nagydíjat szervező cég, a Jaypee Sports International illetékesei is biztosak benne, hogy a monszun miatt nem kerülnek olyan helyzetbe, mint tavaly a koreai futam rendezői, akik csak komoly csúszással tudták befejezni az építkezést, és még a verseny hétvégéjén is bőven voltak hiányosságok a létesítményben.

Fotó: AFP

Tags: , , ,

Sharing is sexy

Related posts

0 megjegyzés for this post

Leave a Reply


Hírek forrásai | hír partnerek:

Minden aminek két kereke van, vagy annál több..... autohun
[origo], NSO, videa, duen,
f1világ, michelisz.com, zengodensionteam.com, A5.HU, mon.hu, sporthirado.hu, formula.hu