Forma-1 | Brawn: Lehet, a Pirelli sem oldja meg Schumacher problémáját



Forrás: espnf1.com

Ross Brawn most arra figyelmeztet, hogy a Pirelli nem lesz megoldás Schumacher minden problémájára 2011-ben. Schumacher visszatérése kissé dadogósra sikeredett, melynek egyik oka a Bridgestone abroncsok alacsonyabb tapadása az első kerekeken ahhoz képest, amikor ő 2006-ban kiszállt az F1-ből.


Brawn erről a következőket mondta: „Michaelnek elsősorban alacsony sebességnél volt gondja a technikával, nem pedig nagy sebességnél, ahol fontosabb a bátorság és az autó feletti ellenőrzés.”

Brawn bízik abban, hogy Schumacher a tavalyi tanuló évet végin már bíztatóan fejezte be és ezt folytatja majd idén is, azonban elismerte, nem lehetett látni a teszten, hogy a Pirelli mágikusan hatna a hétszeres bajnokra.

„Kicsit korai erről bármit mondani. Az Abu Dhabiban lefutott gumi teszt alatt nem láttunk olyan nagy különbséget teljesítményben a Bridgestone-hoz képest. De világos, hogy ha változik a gumiszállító, akkor az autót is meg kell változtatni, a téli tesztek alatt sokat is fog változni az autó.”

Schumachernek a hét elején volt a születésnapja, meg is kérdezték Brawntól, hogy mit kapott tőlük ajándékba. „Nem kellett gondolkozni az ajándékon, tudjuk, hogy Michael mit szeretne: egy versenyképes autót. Biztos vagyok benne, hogy ebben a szezonban jobb lesz.”

Gönczi László, 2011. január 7. 12:58

Tags: , , , ,

Sharing is sexy

Related posts

0 megjegyzés for this post

Leave a Reply


Hírek forrásai | hír partnerek:

Minden aminek két kereke van, vagy annál több..... autohun
[origo], NSO, videa, duen,
f1világ, michelisz.com, zengodensionteam.com, A5.HU, mon.hu, sporthirado.hu, formula.hu