Dubaiban driftelnek a JDM legjobbjai

UAE Drift és az európai JDM Allstars közös együttműködésével december 9-10-én kerül megrendezésre az Egyesült Arab Emírségek térségében a Dubai Festival City elnevezésű rendezvény. A JDM 16 legjobb versenyzője fog szerepelni ezen a különleges meghívásos versenyen. Dubai első profi szervezésű drift eseményére az első autó szállítmány már meg is érkezett és a szervezők ígérete szerint a város szívében egy igazi és látványokban gazdag rendezvényt garantálnak a kilátogató nézőknek, melyhez hathatós segítséget fog nyújtani a JDM is, mivel a városi rendezvények tekintetében nekik már van gyakorlatuk.
Az esemény híre már végig söpört a Közel-Keleten és mintegy 15 ezer motorsport rajongót várnak a különleges rendelésre készítettet rendezvényterületre, mely némiképp ötvözi majd a JDM Allstars európai városi designját. A kiállítói területen természetesen Dubai autószalonjai is képviseltetik magukat a zenei aláfestésről pedig folyamatos élő zene és DJ gondoskodik majd.
Niall Gunn az UAE Drift-JDM Allstars ügyvezető igazgatója így kommentálta a várható eseményeket: "Ez az egyik legizgalmasabb időszaka a JDM Allstars brand-nek. A projekt egy új kihívást és igazi izgalmakat ígér nekünk, mellyel megerősíthetjük a nemzetközi drift porondon lévő pozíciónkat. Nagyon sokan követik már nyomon a helyiek közül a JDM Allstars online híreit, mely igazi örömmel tölti el a JDM vezetőit, hogy már Európán kívül is vannak rajongóik. Biztos vagyok benne, hogy Dubai történetében ez lesz az egyik legnagyobb motorsport esemény az idei évben."

Tags: , ,

Sharing is sexy

Related posts

0 megjegyzés for this post

Leave a Reply


Hírek forrásai | hír partnerek:

Minden aminek két kereke van, vagy annál több..... autohun
[origo], NSO, videa, duen,
f1világ, michelisz.com, zengodensionteam.com, A5.HU, mon.hu, sporthirado.hu, formula.hu